Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

"Μαμά δεν μπορώ να κάνω ληστεία, έλα να με πάρεις"

Η τραγελαφική ιστορία ενός ληστή που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το έργο του και ζήτησε βοήθεια από... τη μάνα του.

"Μαμά απέτυχα. Είμαι στο παντοπωλείο και δεν βρήκα τίποτα να κλέψω. Έλα να με πάρεις". Κάτι τέτοιο φαίνεται πως είπε ο νεαρός Zachariah Dalton Howard, την ώρα που αντίκρισε ένα άδειο ταμείο, τοπικού καταστήματος στο Niceville της Φλόριντα. Στη συνέχεια, έκλεισε το τηλέφωνο περιμένοντας τη βοήθεια της μητέρας του.

Μόνο που αντί για την μητέρα του, είδε τελικά να καταφτάνει προς το μέρος του ένα περιπολικό με τον σερίφη της περιοχής, που τον μάζεψε στο κοντινό αστυνομικό τμήμα. Ιδού και η αναφορά του Σερίφη.

Ο 22χρονος "Ζαχαρίας", που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, κατηγορείται ότι μπήκε σε ένα μαγαζί και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να του δώσει τα χρήματα του ταμείου, λέγοντάς του ότι κρατάει όπλο, χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο.

Ο έκπληκτος και απορημένος καταστηματάρχης του έδειξε το άδειο ταμείο και ο 22χρονος έφυγε άπραγος.

Στη συνέχεια πήγε σε ένα παραπλήσιο καρτοτηλέφωνο και απογοητευμένος πήρε τηλέφωνο την μητέρα του να έρθει να τον πάρει από το σημείο που βρισκόταν και να τον γυρίσει στο σπίτι.

Ο επίδοξος ληστής είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε εξαρχής σκοπό να ληστέψει το παντοπωλείο, αλλά του ήρθε η ιδέα μόλις πέρασε έξω από το κατάστημα.

Τελικά, το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα, δεν βοηθάει ούτε τους επίδοξους ληστές. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Πηγή: sun-sentinel.com
Χρήστος Δεμέτης
news247 Ιανουάριος 04 2013 18:01  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου