Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Μάνα κυνηγούσε γυμνή το γιο της για να τον φάει!

Συνέβη στη Νέα Υόρκη... 


© WSYR


Μητέρα κυνηγούσε το γιο της για να τον σκοτώσει και μετά να τον φάει. Το απίστευτο και ανατριχιαστικό γεγονός συνέβη στο Munnsvilleτης Νέας Υόρκης την περασμένη Τρίτη. Πρωταγωνίστρια της πρωτοφανούς υπόθεσης ήταν η 35χρονη Pamela McCarthy η οποία σε κατάσταση αμόκ φωτογραφήθηκε γυμνή από γείτονα την στιγμή που κυνηγούσε τον γιο της. 

Η 35χρονη βρίσκονταν υπό την επήρεια ενός φθηνού αλλά πολύ επικίνδυνου ναρκωτικού το οποίο πωλείται στα στέκια του θανάτου και κάνει θραύση. Το «bath salts (άλατα μπάνιου)» προκαλεί στο χρήστη παραισθήσεις, κανιβαλικές τάσεις και έχει την αίσθηση ότι καίγεται.

Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κάνει χρήση του χημικού ναρκωτικού και βρισκόταν σε παράνοια. Αρχικά είχε αιχμαλωτίσει τον 3χρονο γιο της τον οποίο χτύπησε βάναυσα και όταν το παιδί κατάφερε να ξεφύγει έπιασε ένα σκύλο τον οποίο στραγγάλισε.

Ειδικοί λένε ότι η συγκεκριμένη ουσία δίνει μεγάλη δύναμη στο χρήστη. Μάλιστα οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο κατόπιν τηλεφωνήματος γειτόνων προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τη γυναίκα με σπρέι πιπεριού αλλά δεν την έπιαναν.

«Αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε ειδικές σφαίρες για να την σταματήσουμε. Της ρίξαμε αλλά η γυναίκα από το σοκ έπαθε καρδιακή προσβολή», είπε αστυνομικός. Η συγκεκριμένη γυναίκα πέθανε από αυτό. Δεν είναι όμως η μοναδική περίπτωση. 


Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί διάφορα περιστατικά που διαδραματίστηκαν από ανθρώπους υπό την επήρεια του συγκεκριμένου ναρκωτικού:   • Κάποιος εμφανίστηκε γυμνός σε μια παιδική χαρά κάνοντας αισχρά σχόλια στα πιτσιρίκια που έπαιζαν εκεί. 
  • Κάποιος άλλος, φορώντας μόνο γυναικεία εσώρουχα, έκλεψε μια κατσίκα και τη σκότωσε.
  • Έτερος, δάγκωσε, έκοψε και έφαγε μέρος του προσώπου του γείτονά του.
  • Ένας άλλος, καταδίωξε ένα αστυνομικό όχημα κι όταν σταμάτησε να δει τι συμβαίνει, εκείνος άρχισε να σπάει με κουτουλιές το παρμπρίζ φωνάζοντας στον αστυνομικό ότι θα τον φάει. 
  • Αλλά με αστυνομικό τα έβαλε κι ένας ακόμη, ο οποίος τελικά δάγκωσε το όχημα, αφήνοντας σημάδια της μασέλας του στη μπογιά (τέτοιο ήταν το μένος του!)
  • Ένας φοιτητής σκότωσε τη φιλενάδα του, επίσης φοιτήτρια, δαγκώνοντάς την. 
  • Ένας ακόμη, έφαγε όλο το πρόσωπο ενός περαστικού, όντας γυμνός. Η εκδίκηση των vampires είναι εδώ. Και φυσικά, οσονούπω, ΚΑΙ στη χώρα μας ως είθισται. 


Το νου σας!!!  


Πηγή: dailymail

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου