Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Ο ακέφαλος μοναχός

Οι ιδιοκτήτες ενός θεματικού πάρκου στη Βρετανία αναγκάστηκαν να μεταφέρουν αλλού ένα παιχνίδι με νεροτσουλήθρες γιατί ένα ακέφαλο φάντασμα ενός μοναχού το είχε στοιχειώσει.

Πρόκειται για το πάρκο Thorpe, όπου το διασκεδαστικό παιχνίδι με τα νερά Storm Surge, μετατράπηκε σε εφιάλτης λόγω ενός απρόσκλητου επισκέπτη που φαίνεται πως τον ξύπνησαν από τον αιώνιο ύπνο.

Η παρουσία του ήταν τόσο έντονη που οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να φέρουν μέχρι και ειδικούς για μεταφυσικά ζητήματα.

Μάλιστα οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι το μέρος όπου χτίστηκε το εν λόγω παιχνίδι είναι ένα παλιό νεκροταφείο με αποτέλεσμα τα γέλια και η φασαρία των δεκάδων επισκεπτών να τους διαταράσσουν την ησυχία.

Η νεροτσουλήθρα αρχικά ονομαζόταν "Η βόλτα του Καλόγερου" ένα μονοπάτι που ενωνόταν με τα ερείπια του ιστορικού μοναστηριού, 1400 χρόνων, το Chertsey Abbey.

Ωστόσο το προσωπικό παρατήρησε αρκετά φαντάσματα συμπεριλαμβανομένου και του ακέφαλου καλόγερου, ενώ ένιωθαν έντονα ότι κάποιος τους παρακολουθεί.

Έτσι αναγκάστηκαν να καλέσουν τον ειδικό…φαντασμάτων Τζιμ Άρνολντ ο οποίος μέσω ειδικών μηχανημάτων διαπίστωσε ότι ενοχλήθηκαν τόσο οι νεκροί που αναγκάστηκαν να παρέμβουν στο κόσμο μας.


Έτσι, το παιχνίδι μεταφέρθηκε αλλού.

από το News247

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου