Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

1.000.000 ευρώ για την ακριβότερη σοκολάτα του κόσμου


Το εξωφρενικό ποσόν των 961.48 στερλίνων, δηλαδή, 1.130.67 ευρώ θα πρέπει να διαθέσει όποιος επιθυμεί να αγοράσει ένα από τα ελάχιστα συλλεκτικά κομμάτια της ακριβότερης σοκολάτας στον κόσμο, η οποία παρουσιάστηκε στο κατάστημα Selfridges του Λονδίνου.

Η Wispa Gold, όπως ονομάζεται η σοκολάτα, παρασκευάστηκε από την πασίγνωστη εταιρεία Cadbury. Μετά από σχετικό γκάλοπ που έκανε στο Facebook, η εταιρεία δέχθηκε μέσα σε λίγες μόνον ώρες 22.000 αιτήσεις για το γκρουπ «Bring back Cadbury's Wispa Gold». Ο συγκεκριμένος τύπος σοκολάτας είναι γνωστός εδώ και χρόνια.

Τώρα, όμως, βγήκαν στην παγκόσμια αγορά λίγα και συλλεκτικά κομμάτια του, τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η συγκεκριμένη μπάρα σοκολάτας έχει περιτύλιγμα από φύλλο χρυσού, το οποίο φυσικά όχι μόνον δεν πετιέται, αλλά είναι βρώσιμο. Η αξία της είναι αυτή ακριβώς που θα είναι εάν η εν λόγω μπάρα ήταν ράβδος χρυσού. Αν και… τρώγεται, η σοκολάτα έχει τοποθετηθεί στο μεγαλύτερο κοσμηματοπωλείο του καταστήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου